ΕΣΠΑ Image ΕΣΠΑ Image

Τα Έργα μας

ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΡΔΟΥΜΑΣ

Dardoumas Group Profile 28.09.23 GR

Κατεβάστε το εταιρικό μας προφίλ και μάθετε περισσότερα για μας.

Μεγίστη πλάγια έκταση για ανύψωση εξοπλισμού πολυτελούς θαλαμηγού!!

Για ακόμη μια φορά ο έμπειρος και εξιδεικευμένος αδειούχους χείριστης μας, σε συνδυασμό με το μοναδικό γερανό παπαγάλο με πλάγια έκταση 48m κατάφεραν να ανυψώσουν με ασφάλεια τον εξοπλισμό μιας από τις πιο σημαντικές θαλαμηγούς στην Ελλάδα.

Ειδική ανύψωση σε πολυτελή θαλαμηγό  - Effer 1000 Crane

Ειδική ανύψωση σε πολυτελή θαλαμηγό  - Effer 1000 Crane

Μεταφορά και συσκευασία οικοσκευής

Μεταφορά - συσκευασία οικοσκευής από τους πρόποδες του εμβληματικότερου και ιστορικότερου μνημείου του κόσμου, την Ακρόπολη μας!!

K&L Piscines: Ειδική ανύψωση – μεταφορά κεραμικής πισίνας

Χρησιμοποιώντας τους εμπείρους αδειούχος χείριστες μας και το γερανό τύπου παπαγάλο με άδεια μεταφορών φορτιού, καταφέραμε και ανυψώσαμε - μεταφέραμε με απολυτή ασφάλεια το ειδικό φορτίο από την Αθήνα προς την Πάρο. 

Xmas 2020 - Decoration of Athens!!!

Είναι μεγάλη μας χαρά που ολοκληρώσαμε το έργο του χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου Αθηναίων!!

 

Olympia Odos: Bridge Maintenance

Ένα από τα πιο εξειδικευμένα έργα ειδικών ανυψώσεων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια.

DEI:Maintenance Project

Ακόμη ένα έργο συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων  με μεγάλή επικινδυνότητα και ιδιαιτέρες συνθήκες εργασίες πραγματοποιήθηκε από το όχημα και το εξιδεικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας. Ο αδειούχος χείριστης μας με πολύχρονη εμπειρία σε αυτά έργα και ο τεχνικός ασφάλειας μας, έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και με προσεκτικές κινήσεις του γερανού κατάφεραν να υλοποιήσουν αυτό το έργο.

 

 

Mitera Hospital: Sign Setting

Εργαστήκαμε σε ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια με τεράστια ιστορία στον τομέα της υγείας, όπου με την χρήση του γερανοφόρου οχήματος του ομιλου μας, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση της νέας του επιγράφης.

Acropolis Museum: Special Maintenance Services

Όταν εργαζόμαστε για μουσεία με τέτοια ιστορία δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λέξεις το δέος που νοιώθουμε, μια εικόνα αρκεί!!

EY: Signs Maintenance Services

Τιμή μας που εργαστήκαμε σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια με ένα από τα πιο βαρυσήμαντα λογότυπα – επιγραφές όπου φέρουν μια τεράστια ιστορία στον τομέα των οικονομικών της χωράς μας. 

The Hellinikon Project: Special Lifting Services

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα της μεσογείου μόλις ξεκίνησε!! Η Dardoumas Group αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχει από την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών της κατεδάφισης των κτιρίων του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Μετακόμιση Οικοσκευής

Κατόπιν της πολυετούς εμπειρίας μας και ακολουθώντας τα βήματα διεξαγωγής του έργου, ολοκληρώσαμε μια ακόμα από τις χιλιάδες  πετυχημένες μετακομίσεις.

Sani Resorts: Transportation – Assembly of Hotel Equipment Project

Κατόπιν της πολυετούς εμπειρίας μας στα έργα ανάπτυξης πολυτελών ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων πραγματοποιήσαμε την παραλαβή, αποθήκευση, μεταφορά και τοποθέτηση του συνόλου του κινητού εξοπλισμού του ξενοδοχείου Sani Resort στην Χαλκιδική.

ISS Facilities Management: Onassis Cardiac Surgery Center - Special Cleaning Project

Με την χρήση των έμπειρων χείριστων μας και του ειδικού καλαθοφόρου μηχανήματος τύπου αράχνης πραγματοποιήθηκε ειδικός καθαρισμός στον αίθριο χώρο του Ωνασείου νοσοκομείου.

ΠΑΝΩ