Τα Έργα μας

ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΡΔΟΥΜΑΣ

Εταιρικό Έντυπο

Κατεβάστε το εταιρικό μας προφίλ και μάθετε περισσότερα για μας.

Acropolis Museum: Special Maintenance Services

Όταν εργαζόμαστε για μουσεία με τέτοια ιστορία δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λέξεις το δέος που νοιώθουμε, μια εικόνα αρκεί!!

EY: Signs Maintenance Services

Τιμή μας που εργαστήκαμε σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια με ένα από τα πιο βαρυσήμαντα λογότυπα – επιγραφές όπου φέρουν μια τεράστια ιστορία στον τομέα των οικονομικών της χωράς μας. 

The Hellinikon Project: Special Lifting Services

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα της μεσογείου μόλις ξεκίνησε!! Η Dardoumas Group αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχει από την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών της κατεδάφισης των κτιρίων του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Μετακόμιση Οικοσκευής

Κατόπιν της πολυετούς εμπειρίας μας και ακολουθώντας τα βήματα διεξαγωγής του έργου, ολοκληρώσαμε μια ακόμα από τις χιλιάδες  πετυχημένες μετακομίσεις.

Sani Resorts: Transportation – Assembly of Hotel Equipment Project

Κατόπιν της πολυετούς εμπειρίας μας στα έργα ανάπτυξης πολυτελών ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων πραγματοποιήσαμε την παραλαβή, αποθήκευση, μεταφορά και τοποθέτηση του συνόλου του κινητού εξοπλισμού του ξενοδοχείου Sani Resort στην Χαλκιδική.

ISS Facilities Management: Onassis Cardiac Surgery Center - Special Cleaning Project

Με την χρήση των έμπειρων χείριστων μας και του ειδικού καλαθοφόρου μηχανήματος τύπου αράχνης πραγματοποιήθηκε ειδικός καθαρισμός στον αίθριο χώρο του Ωνασείου νοσοκομείου.

Privat Sea Projects: Yacht Maintenance Project

Σε συνέχεια της 20 έτους συνεργασία μας, μια ακόμη συνεχή χρονιά αναλάβαμε σε συνεργασία με αλλά συνεργία την συντήρηση και τον χρωματισμό του σκάφους, όπως και την συντήρηση των ανοδίων της πλώρης του.

Lamda Development: Aquarium Project

Ένα από τα πιο εξειδικευμένα έργα ειδικών ανυψώσεων ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια, όπου διήρκησε 4 μήνες.

 

ΠΑΝΩ