ΕΣΠΑ Image ΕΣΠΑ Image

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Τεχνικές Εργασίες

Τα γερανοφόρα οχήματά μας και οι έμπειροι οδηγοί - χειριστές μας, θα φέρουν εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο, οποιαδήποτε τεχνική εργασία μάς ζητήσετε, στους χρόνους που θα μας την ζητήσετε. Ακόμα και τα πιο δύσβατα σημεία δεν είναι πρόβλημα για εμάς, γιατί διαθέτουμε την ανάλογη τεχνογνωσία, εμπειρία και το ανάλογο μηχάνημα εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου. Σε οποιοδήποτε δρόμο και αν βρίσκεται το σημείο της εργασίας αναλαμβάνουμε την εκπόνηση των ανάλογων αδειών στάθμευσης ή διακοπής κυκλοφορίας από τις αρμόδιες Αρχές.

Συντήρηση & Αποκατάσταση Όψεων Κτιρίων

Ό,τι και αν χρειαστείτε που να έχει σχέση με την εξωτερική όψη της εταιρίας, του κτιρίου ή της πολυκατοικίας σας, τα γερανοφόρα οχήματά μας θα το πραγματοποιήσουν.

Ελαιοχρωματισμοί

Ακόμα και στα πιο ψηλά ή δύσκολα σημεία, εμείς ή μάλλον τα οχήματά μας, σας δίνουν λύσεις.

Ο ελαιοχρωματισμός του κτιρίου σας θα γίνει ακριβώς όπως τον θέλατε.

Μπορεί και καλύτερα!

Μεταλλικές Κατασκευές

Μεταφέρουμε και, με την βοήθεια των οχημάτων, τοποθετούμε οπουδήποτε και οποτεδήποτε, οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή, με απόλυτη ασφάλεια με τη χρήση των μηχανήματων μας. Δοκιμάστε μας!

Ηλεκτρικές & Υδραυλικές Εργασίες

Οποιαδήποτε ηλεκτρολογική ή υδραυλική εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε για την οικοδόμηση ή την ανακαίνιση του κτιρίου σας, τα οχήματά μας θα σας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους!

Κλάδεμα Δέντρων

Ακόμα και ο πιο ψηλός ευκάλυπτος ή πιο απλωμένη λεύκα, δεν είναι πρόβλημα. Με τα καλαθοφόρα-γερανοφόρα οχήματά μας το κλάδεμα των δέντρων γίνεται απλή υπόθεση!

Καθαρισμοί Επιφανειών

Τα οχήματά μας φτάνουν στην πιο δύσβατη ή ψηλή επιφάνεια, κάνοντας τον καθαρισμό της εύκολο!

Φωτισμοί Οδικών Αρτηριών & Σηράγγων

Ακόμη μία δύσκολη και απαιτητική εργασία. Όμως, εμείς έχουμε τα κατάλληλα οχήματα και για αυτήν!

Εργασίες Εκδηλώσεων

«Εκδηλωθείτε» άφοβα!

Σίγουρα θέλετε η οποιαδήποτε εκδήλωσή σας (συνέδριο, έκθεση κ.λπ.) να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Την ίδια επιτυχία που θα έχει η μεταφορά και εγκατάσταση του εξοπλισμού της!

Συνεδριακών Χώροι και Εκθέσεις

Εμείς, στην DARDOUMAS GROUP αναλαμβάνουμε την μεταφορά του εξοπλισμού της εκδήλωσής σας. Και, πιστέψτε μας, έχουμε όλη την απαραίτητη υποδομή για να πετύχουμε τέλεια αποτελέσματα!

Τοποθέτηση Εξοπλισμού Καταστημάτων

Ανακαινίσατε το κατάστημά σας ή εγκατασταθήκατε σε νέο χώρο;

Ο εξοπλισμός σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια. Εμείς θα αναλάβουμε την αποξήλωση, μεταφορά ή εγκατάστασή του.

Ή και όλα μαζί!

Συντήρηση & Καθαρισμός Εσωτερικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων

Ακόμη μία εργασία που αξίζει να μας αναθέσετε.

Και θα την κάνουμε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα μηχανήματα εσωτερικού χώρου (όχημα αράχνη, μονοκόλονα καλαθοφόρα – περονοφόρα οχήματα).

Στολισμοί Κτιρίων και Δημοσίων Χώρων

Τα οχήματά μας στέκονται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, για να κάνουν τον εσωτερικό ή εξωτερικό τομέα του κτιρίου σας ή έναν δημόσιο χώρο πραγματικό στολίδι!

Φωτισμοί Κτιρίων και Λοιπών Χώρων

Και εδώ σας δίνουμε τα φώτα μας. Τα καλαθοφόρα – γερανοφόρα οχήματά μας θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη φωτισμού υπάρξει. Παντού!

Μελέτη ανύψωσης

Η Dardoumas Group διαθέτει μια oμάδα μηχανικών μελετητών,  η οποία μαζί με τους πελάτες μας, είναι σε θέση να μελετήσει και να προτείνει τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε έργο, όσο περίπλοκο κι αν είναι. Μέσω της αυτοψίας στο εκάστοτε εργοτάξιο και κατόπιν του σχεδιασμού και τις ανάλυσης των δεδομένων, οι τεχνικοί μας εκτελούν και παρέχουν στους πελάτες μας τις λύσεις και τα μέσα που αρμόζουν καλύτερα στις ανάγκες του έργου, καθώς και τα σχέδια ανύψωσης που απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται η εργασία, με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΠΑΝΩ