ΕΣΠΑ Image ΕΣΠΑ Image

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Έχουμε χώρους για εσάς!!

Θέλετε να αποθηκεύσετε τις οικοσκευές σας ή τον εξοπλισμό της εταιρίας, του ξενοδοχείου ή ακόμα και της πολυτελούς θαλαμηγού σας;

Οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι τεράστιοι και εξοπλισμένοι με όλα τα σύγχρονα μέσα πυροπροστασίας και ασφάλειας και, φυσικά, με 24ωρη φύλαξη.

Έτοιμοι να φιλοξενήσουν τα πράγματά σας για όσο καιρό χρειάζεται.
Όπως και εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τον ποιοτικό έλεγχό τους, αν το ζητήσετε.

Αποθήκευση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού

Αν η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας είναι επιβεβλημένη, το ίδιο επιτακτική είναι και η αποθήκευση του εξοπλισμού του.
Οι μηχανικοί της εταιρίας μας θα κάνουν όλες τις απαραίτητες μελέτες και θα σας φέρουν έτοιμες προτάσεις για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση του εξοπλισμού του ξενοδοχείου σας.

Μία ακόμη χρήσιμη υπηρεσία που προσφέρουμε είναι ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος του εξοπλισμού σας από τον εξειδικευμένο quality assurer εκτιμητή μας, ώστε να διαπιστωθεί η ασφαλής παραλαβή του.

Στη συνέχεια, οι ευρύχωρες και απόλυτα ασφαλείς αποθήκες μας, θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για να υποδεχτούν τον εξοπλισμό σας.

Αποθήκευση Εταιρικού Εξοπλισμού και Αρχείων

Χρειάζεται αποθήκευση όλος ή μέρος του εξοπλισμού της επιχείρησής σας;
Είναι τα αρχεία σας τόσο πολλά που δεν χωράνε στους χώρους σας;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς θα τα μεταφέρουμε στους αποθηκευτικούς μας χώρους που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, κάθε σας απαίτηση, με απόλυτη ασφάλεια.

Αποθήκευση Οικοσκευών

Οι οικοσκευές σας είναι τόσο πολύτιμες…
Αν θέλετε να έχουν την αποθήκευση και την προστασία που τους αξίζει, εμείς σας την παρέχουμε.

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και 24ωρη φύλαξη, προστατεύουμε κάθε έπιπλο, κάθε συσκευή, κάθε αντικείμενο, για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται!

Αποθήκευση Εξοπλισμού Θαλαμηγών

Αν έχετε σκοπό να ανακαινίσετε τη θαλαμηγό σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε εμάς. Έχουμε τα καλύτερα μέσα για την αποξήλωση, μεταφορά και αποθήκευση του εξοπλισμού της. Και φυσικά για την επανατοποθέτησή του, όποτε είστε έτοιμοι!

Οι αποθήκες μας είναι στη διάθεσή σας για να αναλάβουν υπό την προστασία τους τον «κόσμο» της πολυτελούς θαλαμηγού σας. Με όλα τα συστήματα ασφαλείας και 24ωρη φύλαξη.

ΠΑΝΩ