ΕΣΠΑ Image ΕΣΠΑ Image

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Πάντα κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας!

 

Μία εταιρία που δεν σέβεται την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Αυτό το ξέρουμε πολύ καλά, γι’ αυτό βρισκόμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Οι άνθρωποι, τα οχήματα και τα μηχανήματά μας, βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση για να βρεθούν στην πρώτη γραμμή για οτιδήποτε χρειαστεί.

Μερικές από τις ενέργειες που έχουμε κάνει για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας είναι:

  • Η δωρεάν μεταφορά με τα οχήματά μας και η τοποθέτηση ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε περιοχές με πυρόπληκτους, καλύπτοντας έτσι μία από τις πρωταρχικές ανάγκες τους, αυτήν της στέγασης, στις πολύ επίπονες πρώτες στιγμές μετά από μία καταστροφή.
  • Η 15η Νοεμβρίου 2017 αποτελεί μία μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας. 24 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους από τις πρωτοφανείς πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής. Οι υλικές καταστροφές, ανυπολόγιστες. Από την πρώτη στιγμή αυτής της τραγωδίας, ο Όμιλός μας βρέθηκε κοντά στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.Διαθέσαμε έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων και οδηγών/χειριστών για την ανύψωση και μεταφορά βαρέων οχημάτων που είχαν «βαλτώσει», για την αποκομιδή απορριμμάτων και για την περισυλλογή κινητού εξοπλισμού από σπίτια, εταιρίες κ.λπ.
  • Η αγορά και δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών για να καλυφθούν οι ανάγκες του πειραματικού Γυμνασίου Πλάκας και πολλών άλλων σχολείων, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τη νέα γενιά του τόπου μας.

Και, φυσικά, δεν σταματάμε σε αυτά. Όσο η ελληνική κοινωνία θα χρειάζεται τα οχήματα, τα μηχανήματα ή τους ανθρώπους μας, εμείς θα είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε!

ΠΑΝΩ