ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΡΔΟΥΜΑΣ

Εταιρικό Έντυπο

Κατεβάστε το εταιρικό μας προφίλ και μάθετε περισσότερα για μας.

Ποιότητα με… Πιστοποιήσεις

 

Ποιότητα και Ασφάλεια!
Χωρίς τη μία δεν θα μπορούσε να υπάρξει η άλλη.

Δύο έννοιες που «μεταφέρονται» σε κάθε στάδιο της εργασίας μας, που χαρακτηρίζουν κάθε μας βήμα. Και για να τις διασφαλίσουμε στον μέγιστο βαθμό, δίνουμε τεράστια σημασία σε δύο νευραλγικούς τομείς:

1. Υλικά

Η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια. Συνεργαζόμαστε μόνο με τους πιο αξιόπιστους, μόνο με αυτούς που μας παρέχουν τα καλύτερα υλικά, με συγκεκριμένα πιστοποιητικά που πληρούν όλες τις βασικές προϋποθέσεις και όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2. Μηχανήματα

Όλα τα μηχανήματά μας (και είναι πολλά), διαθέτουν δελτία καταλληλότητας από τον Διεθνή Φορέα TUV Hellas.

Κάθε μηχάνημα ή όχημά μας υπόκειται σε συχνούς ελέγχους όχι μόνο από τους δικούς μας μηχανικούς, αλλά και από εξειδικευμένα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Το αποτέλεσμα; Κάθε μηχάνημα, κάθε όχημα της DARDOUMAS GROUP είναι απόλυτα ασφαλές και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να ανταποκριθεί ακόμα και στην πιο απαιτητική εργασία που θα μας αναθέσετε.

Τέλος, ακολουθώντας τις διεθνείς πρακτικές και εξελίξεις, ο Όμιλός μας έχει αναβαθμίσει το σύστημά του ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων, με το σύστημα πιστοποίησης ISO 9001. Για την έκδοσή του, πραγματοποιήθηκε αναλυτικός έλεγχος στις διαδικασίες λειτουργίας όλων των τμημάτων και οχημάτων του Ομίλου.

ΠΑΝΩ