ΕΣΠΑ Image ΕΣΠΑ Image

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κινηματογραφικές Υπηρεσίες

Όλες οι εργασίες μας έχουν happy end από το 1994 μεχρι και σήμερα. Γιατί έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, την υποδομή και τα οχήματα για προσφέρουμε διαφημιστικές και κινηματογραφικές εργασίες για… Όσκαρ!

Μεταφορά & Εγκατάσταση Σκηνικών

Τα οχήματά μας πρωταγωνιστούν στη μεταφορά και τοποθέτηση σκηνικών οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης παραγωγής σας, με σκηνοθέτες τους οδηγούς μας!

Υποστήριξη σε Προωθητικές Ομάδες

Οι προωθητικές σας ενέργειες, όσο μεγάλες  απαιτήσεις μεταφοράς και εγκατάστασης και αν έχουν, έχουν ένα μεγάλο σύμμαχο: τα οχήματά μας και το προσωπικό μας!

Μεταφορά & Τοποθέτηση Φωτισμού γυρισματών

Όπου και αν θέλετε να τοποθετηθούν - ανυψωθούν οι τράσες, τα φώτα, οι ειδικες κατασκευές, όσο μεγάλες και αν είναι, αφήστε το σε εμάς. Θα το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο!

Υποστήριξη σε Γυρίσματα Ταινιών ή Διαφημίσεων

Η μεταφορά του εξοπλισμού παντός τύπου που χρειάζεστε θα γίνει από τα οχήματά μας με ταχύτητα, συνέπεια και άψογη οργάνωση. Οποιοδήποτε γύρισμα ταινίας ή διαφήμισης και εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε, εμείς θα είμαστε εκεί να ανυψώσουμε την camera σας ή τον φωτισμό σας, να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τεχνική βροχή ή χιόνι ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.  

ΠΑΝΩ