ΕΣΠΑ Image

Ξενοδοχειακός Κλάδος

Ξενοδοχειακός Κλάδος

Η εμπειρία μας είναι τεράστια. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς, τοποθέτησης και αποθήκευσης ξενοδοχειακού εξοπλισμού, με σκοπό να αδειάσει κάποιο ξενοδοχείο που πρόκειται να ανακαινιστεί ή να εξοπλιστεί κάποιο ξενοδοχείο που πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο του εξοπλισμού σας ώστε να διαπιστωθεί με ασφάλεια η παραλαβή του από εξειδικευμένο quality assurer εκτιμητή μας.

Όλα ξεκινούν από μελέτες των μηχανικών της DARDOUMAS GROUP.

Στη συνέχεια, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα κατάλληλα μηχανήματα αναλαμβάνουν δράση: τη μεταφορά και προσεχτική τοποθέτηση των αντικειμένων.

Χρειάζεται, ενδιάμεσα, να αποθηκεύσετε τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου σας;

Οι ευρύχωρες και απόλυτα ασφαλείς αποθήκες μας είναι στη διάθεσή σας!

Κάποιες από τις εργασίες που έχουμε αναλάβει για ξενοδοχεία είναι:

  • Η μεταφορά του κινητού εξοπλισμού των ξενοδοχείων ‘’Hilton’’ και ‘’Grande Bretagne’’ (‘’Μεγάλη Βρετανία’’) και “Ξενία Hotel”
  • Η αποθήκευση, μεταφορά και τοποθέτηση του εξοπλισμού και έργων τέχνης του ‘’Costa Navarino’’, που αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση στον ξενοδοχειακό κλάδο.
  • Η συνεργασία με τα ξενοδοχεία IKOS Γερακινή’’ , ‘IKOS Oceania’’ στη Χαλκιδική, ‘’IKOS Dassia’’ στην Κέρκυρα, ‘’Sheraton’’ στη Ρόδο, ‘’IKOS Ariaστην Κω.
  • Η παραλαβή, ο ποιοτικός έλεγχος και η αποθήκευση του εξοπλισμού του πρώτου ξενοδοχείου ‘’Four Seasons’’ στην Ελλάδα και η μετέπειτα μεταφορά και τοποθέτησή του, στα κτίρια του ξενοδοχείου ‘’Astir Palace’’.

ΠΑΝΩ